Samarbejdspartnere
Vores nøje udvalgte specialister

Vores samarbejdspartnere

Vi ønsker at give dig den mest kompetente rådgivning og har derfor allieret os med dygtige specialister indenfor hver deres område. Nedenfor kan du se listen af vores nøje udvalgte samarbejdspartnere, som SimpleHousing.dk kan stå inde for. Du er velkommen til at kontakte dem direkte, eller lade os formidle kontakten. 

Hos Buus Jensen har vi fokus på den personlige kontakt, så vi kan gøre en forskel for dig og din virksomhed. Vi er mere end 40 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig, og vi ved, hvad vi står for. Vi er syv partnere, hvoraf de seks af os har været med til at forme Buus Jensen, siden vi startede som revisorelever. Det giver ro på de indre linjer, så vi kan fokusere al vores energi på dig og din forretning.


Vi er Zigna - men kun sammen med dig.
Vores virksomhed er nemlig til for at tilbyde professionelle on-demand fotoløsninger, markedsføringsværktøjer og boligbeskrivelser til mæglere i Danmark, Tyskland, USA og Thailand.
Vores markedsføringssystem er brugervenligt og er samtidig integreret med alle kendte mægler- og forhandlersystemer.

Det obligatoriske flyttesyn - nemt og sikkert med DomuSpect

Siden 2015 har det været obligatorisk at lave et flyttesyn ved indflytning og fraflytning af lejeboliger. Siden 1. jan 2019 er det tilladt at sende flyttesynsrapporten på email til lejeren.
DomuSpect klarer hele flyttesynet i én arbejdsgang og sikrer samtidigt at alt vedr. lejeboligens tilstand er noteret og inkluderet i flyttesynsrapporten - det giver tryghed for både udlejer og lejer.

Hos Advoship lægger vi stor vægt på en god dialog med vores klienter, herunder at komme hele vejen rundt i vores rådgivning.

Vi ønsker at gøre op med lange sagsbehandlingstider og unødvendigt store regninger. Vi forstår vigtigheden i effektivitet kombineret med en grundig sagsbehandling. Vores klienter nyder godt af kontorets gode blanding af unge hårdtarbejdende kræfter kombineret med den erfarende ballast, som de modne kollegaer bidrager med.

Som klient får du en imødekommende indledende dialog omkring sagen, gennemsigtigt overslag på honoraret, effektiv sagsbehandling samt løbende dialog med en åben og ærlig sparring om mulighederne og konsekvenserne af sagen. Dine ønsker og behov er i højsædet. Vi sætter en ære i at være engagerede og følger sagen helt til dørs.

Rently ønsker at skabe et mere trygt og effektivt lejemarked gennem digitalisering. Med et trygt lejemarked menes, at udlejere og lejere føler sig trygge ved at opfylde de nye GDPR regler og samtidig få bedre indsigt og gennemsigtighed.

Min Bolighandel har minimale udgifter til lokaler, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salærer samtidig med at vi yder den samme høje service som andre ejendomsmæglere.

Min Bolighandel har mæglere på Sjælland, Fyn og i Jylland. Vi er derfor klædt på til boligsalg i hele Danmark, men tager forbehold for at der kan være områder hvor vi ikke har en lokal mægler. Ring og hør nærmere om priser og vilkår, det kan betale sig.


Kontakt os